Kokeile kuukausi maksutta

Kreatelle 30 miljoonan tieurakka Oulusta

Oulun sataman pääväylä levennetään nelikaistaiseksi. Urakkaan kuuluu 10 uutta ja viisi korjattavaa siltaa.

Kreate ja Väylävirasto ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Oulussa sijaitsevan Poikkimaantien parantamishankkeesta. Urakkaan kuuluu 4,5 kilometriä parannettavaa tieosuutta sekä 10 uutta ja viisi korjattavaa siltaa. Kokonaisuuden kustannusarvio on noin 30 miljoonaa euroa.

Poikkimaantie on Oulun keskustan eteläpuolella sijaitseva tie, joka yhdistää Oulun sataman valtateihin 4 ja 22. Kyseessä on Oulun sataman pääväylä. Tien liikennemäärien arvioidaan kasvavan lähivuosina, kun Stora Enson toisen kartonkikoneen rakentaminen lisää raskaan liikenteen kuljetuksia ja Oulujoen itäpuolelle rakennetaan uusi yli 24 000 asukkaan Hiukkavaaran asuntoalue palveluineen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kreatelle 30 miljoonan tieurakka Oulusta”

Viimeisimmät näkökulmat