Kokeile kuukausi maksutta

SRV:n Timo Niemisen ura on ollut täynnä suuria hankkeita ja kiinnostavia käänteitä – Kampin keskuskin näyttäisi erilaiselta ilman rajua ylinopeutta

Timo Nieminen on kokenut SRV:n kasvun pikkuorganisaatiosta Suomen suurimpien rakennusliikkeiden joukkoon. Hänet tunnetaan etenkin yhtiön suurhankkeiden kehittämisestä. Vaikka hän jäi virallisesti eläkkeelle vähän ennen vuodenvaihdetta, hän vetää yhä Helsinkiin kaavaillun Suvilahden Areenan taustayhtiötä.

Timo Nieminen. Kuva: Liisa Takala

SRV:ssä lähes koko uransa vaikuttanut Timo Nieminen jäi hieman ennen vuodenvaihdetta eläkkeelle yrityksen varatoimitusjohtajan paikalta. Vaikka korona-aika ja etätyöt tietyllä tavalla helpottivat kynnystä eläkkeelle jäämiseen, ei hän silti ole jättäytynyt pelkäksi oloneuvokseksi.

"Välillä tuntuu, että on kiireisempää kuin töissä", hän naurahtaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n Timo Niemisen ura on ollut täynnä suuria hankkeita ja kiinnostavia käänteitä – Kampin keskuskin näyttäisi erilaiselta ilman rajua ylinopeutta”

Viimeisimmät näkökulmat