Kokeile kuukausi maksutta

Vilpellä raju säästökuuri – Irtisanomisten lisäksi toimitusjohtaja puolittaa palkkansa

Yhtiö pitää rakennusalan näkymiä synkkinä.

Vilpen Sense-järjestelmä toimii myös hälyttimenä, joka havaitsee esimerkiksi piilevät kattovuodot. Kuva: Vilpe

Ilmanvaihto- ja erikoiskattotarvikkeita valmistavan Vilpen muutosneuvottelut ovat päättyneet. Muutosneuvotteluissa päätettiin 6 työntekijän ja 2 toimihenkilön irtisanomisista sekä 3–4 viikkoa kestävistä lomautuksista, jotka koskevat noin 40 toimihenkilöä ja kiinteistöhuollon työntekijää.

Syynä muutosneuvotteluihin oli yhtiön mukaan uudis- ja korjausrakentamisen huomattava ja äkillinen lasku, jonka seurauksena alkuvuoden myynti on ollut heikkoa. Rakennusalan näkymät vuodelle 2023 ovat synkät sekä kotimaassa että ulkomailla, eikä tilanteen uskota paranevan lähiaikoina. Muutosneuvotteluiden tavoite oli tasapainottaa taloutta ja turvata yrityksen toiminta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vilpellä raju säästökuuri – Irtisanomisten lisäksi toimitusjohtaja puolittaa palkkansa”

Viimeisimmät näkökulmat