Kokeile kuukausi maksutta

GRK:n Keijo Haavikko on pitkän linjan tienrakentaja – ”Olen oppinut arvostamaan osaavaa rakennuttamista, johon kuuluu jatkuva kartalla olo kustannuksista”

GRK:n Keijo Haavikko kasvoi rakentajaksi aikana, jolloin rakennettiin luottamuksen hengessä valmiilla suunnitelmilla ja asiantuntevien rakennuttajien tilauksesta. Asiantuntemuksen tuli sisältää sekä rakennustekniikan ymmärrys että jatkuva tietoisuus kustannuksista.

GRK:n hallituksen jäsen Keijo Haavikko osallistuu edelleen isojen urakkatarjousten laskentoihin ja neuvotteluihin. Kuva: Jussi Helttunen

Alun perin Keijo Haavikosta piti tulla pientalourakoitsija. Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa toimineen koneyrittäjän pojalle tuli jo varhain tutuksi se, millaista on urakoitsijan elämä. Lomaa pidettiin korkeintaan päivä tai pari, sitten oli aika taas tarttua puhelimeen uusien urakoiden hankkimiseksi. Kun Haavikolle tuli ajankohtaiseksi miettiä omaa ammattiuraa ja koulutusta, valinta oli varsin selvä: silloinen Tampereen teknillinen korkeakoulu.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “GRK:n Keijo Haavikko on pitkän linjan tienrakentaja – ”Olen oppinut arvostamaan osaavaa rakennuttamista, johon kuuluu jatkuva kartalla olo kustannuksista””

Viimeisimmät näkökulmat