Kokeile kuukausi maksutta

Betset osti enemmistön virolaisyrityksestä

Betset haluaa satsata vähäpäästöisiin tuotteisiin.

As Ikodorin tehdas sijaitsee Tartossa Kärknan maakunnassa. Kuva: Betset

Betonisten valmisosien valmistaja Betset kasvatti omistustaan virolaisessa As Ikodorissa osakekaupalla. Betsetin omistusosuus As Ikodorissa nousee 55,26 prosenttiin. Osakekaupan myötä yrityksestä tulee Betsetin tytäryhtiö.

”Yhtiö tulee strategiansa ja laaditun investointisuunnitelman mukaisesti panostamaan vähäpäästöisten tuotteiden kehittämiseen, joilla nopeutamme vihreän siirtymän toteutumista”, hallituksen puheenjohtaja Hannu Löytönen kommentoi kauppaa tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betset osti enemmistön virolaisyrityksestä”

Viimeisimmät näkökulmat