Kokeile kuukausi maksutta

Helsingin keskustan alamäelle halutaan nyt stoppi – asialla alueen kaupalliset toimijat ja kiinteistönomistajat

Uuden Downtown Helsinki -verkoston tavoitteena on lisätä alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen välistä yhteistyötä, parantaa alueen imagoa, palveluja ja tunnelmaa sekä nostaa esiin ydinkeskustan mahdollisuuksia ja vetovoimaa.

Downtown Helsinki-kampanjassa tuodaan näivettymisen sijaan esille myös ydinkeskustan moninaiset edut ja mahdollisuudet.

Joukko Helsingin ydinkeskustan isoja kaupallisia toimijoita ja kiinteistönomistajia on yhdistämässä voimansa alueen elinvoiman kehittämiseksi. Uuden Downtown Helsinki -verkoston tavoitteena on lisätä alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen välistä yhteistyötä, parantaa alueen imagoa, palveluja ja tunnelmaa sekä nostaa esiin ydinkeskustan mahdollisuuksia ja vetovoimaa.

Mukana verkostossa ovat muun muassa Helsingin kaupunki, Helsingin Satama, kauppakeskus Kamppi sekä alueella kiinteistönomistajina olevat Ilmarinen, Sponda ja Ylva. Toimintaa ohjaa Helsinki City Markkinointi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsingin keskustan alamäelle halutaan nyt stoppi – asialla alueen kaupalliset toimijat ja kiinteistönomistajat”

Viimeisimmät näkökulmat