Kokeile kuukausi maksutta

Muutosneuvottelut ja epävarmuus laittavat yrityksissä koville – keinoina aamiainen kerran kuussa, viikon loma ja henkilöstökyselyt

Rakennuslehti kysyi rakennusalan yhtiöiltä, miten henkilöstön työhyvinvoinnista huolehditaan muutosneuvotteluiden ja epävarmuuden aikana. Lähityöyhteisöllä on työhyvinvoinnissa iso merkitys.

Työhyvinvoinnissa lähiyhteisön toiminta on tärkeää. Kuvassa on Swecon arkkitehtipuolen työntekijöitä kahvitauolla toimistolla Helsingissä. Vasemmalta arkkitehti Ida Holmlund, rakennuspiirtäjä Miira Pakarinen, suunnittelija Milla Alaraatikka ja suunnittelija Petri Parviainen. Kuva: Jussi Helttunen

Poikkeusajat, kuten muutosneuvottelut, voivat nakertaa henkilöstön työhyvinvointia. Ilmanvaihto- ja erikoiskattotarvikkeita valmistava Vilpe kävi läpi muutosneuvottelut keväällä. Prosessi näkyi henkilöstön huolena.

”Henkilöstöltä tuli huolestunutta kommenttia, että yöunethan tässä menevät. Epätietoisuus on pahinta”, toimitusjohtaja, yrittäjä Tuomas Saikkonen sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Muutosneuvottelut ja epävarmuus laittavat yrityksissä koville – keinoina aamiainen kerran kuussa, viikon loma ja henkilöstökyselyt”

Viimeisimmät näkökulmat