Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise palkkasi johtajan Destialta

Uusi rekrytointi aloittaa Sitowisen liiketoimintajohtajana Talo-liiketoiminta-alueella sekä konsernijohtoryhmän jäsenenä.

Kiinteistöihin ja rakennuksiin liittyvä suunnittelu on Sitowisen tukijalka. Kuvassa Siilinjärven Vuorelan koulun viitteellinen havainnekuva. Kuva: Sitowise

Timo Räikkösellä on kansainvälistä kokemusta liiketoiminnan asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja johtamisesta Destialta, YIT:ltä, Ahlstromilta ja McKinsey & Companylta. Hän siirtyy Sitowiseen Destian Kaupunkikehitys ja asiantuntijapalvelut - liiketoimintaryhmän johtajan tehtävästä. Räikkönen on tuotantotalouden diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta sekä kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.

"Talo-liiketoiminnassa markkinatilanne on ollut haastava rakennusteollisuuden laskusuhdanteen vuoksi. Ratkaisujen etsiminen ja toteuttaminen tällaisessa tilanteessa vaatii Timon kykyä nähdä ja kehittää liiketoimintaa yhdessä sitowiseläisten kanssa, erityisen vahvasti asiakasnäkökulmaan keskittyen", Sitowisen toimitusjohtaja Heikki Haasmaa sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise palkkasi johtajan Destialta”

Viimeisimmät näkökulmat