Kokeile kuukausi maksutta

Yksi rakennusliike ylsi tutkimuksessa hyvään maineeseen

Kyselyyn osallistuneista Pohjola Rakennus sai parhaimmat arvosanat.

Pohjola Rakennuksen asuinkerrostalon kuudennessa kerroksessa Turun Linnakaupungissa tehtiin saumavaluja. Kuva: Pasi Leino

T-Median vuosittaisessa Rakennusalan luottamus & maine -tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten mielikuvia ja näkemyksiä alan suurimmista toimijoista. Tutkimukseen osallistui kymmenen rakennusliikettä.

Suomen suurimmista rakennusliikkeistä ja erikoisurakoitsijoista parhaat mainearvosanat saivat järjestyksessä Pohjola Rakennus (3,53 pistettä asteikolla 1-5)), Lujatalo (3,45) ja Skanska (3,36).

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Yksi rakennusliike ylsi tutkimuksessa hyvään maineeseen”

  1. Tässä ei varmaan vielä otettu huomioon sitä kun Pohjola Rakennus jätti vuodenvaihteessa irtisanotuille maksamatta ansaitut tulospalkkiot vaikka teki kaikkien aikojen parhaan tuloksen.

  2. Ikävä juttu eittämättä, nimittäin työpaikan menettäminen, mutta tulospalkkiosääntöjen aivan normiehtoja lienee se, että henkilön pitää olla firman palkkalistoilla silloin, kun palkkiot menevät maksuun. Raakaa, mutta mielestäni aivan järkeen käypää.

  3. Tuleehan siitä lisäsäästöä, kun irtisanotaan työntekijät ennen tulospalkkauksen maksamista. Tuntuu epäreilulta, jos bonusten saamisen mahdollisuus on kirittänyt työntekijät parempiin suorituksiin ja palkkana menetät bonukset ja työpaikan.

Viimeisimmät näkökulmat