Kokeile kuukausi maksutta

Konkurssiin menneen puurakentajan johtaja siirtyy SRV:hen

SRV:llä on parhaillaankin menossa puurakennuskohteita.

SRV:n toteuttamassa Kotkan Satama Areenassa on roikkuva puukatto, jonka korkeus on sisäpuolelta 18 metriä. Kuva: SRV

Suomen johtaviin puurakentamisen osaajiin kuuluva Mikko Leino, 46, aloittaa SRV Yhtiöiden kehitysyksikössä puurakentamisen kehittämisestä vastaavana johtajana 12.2.2024 alkaen.

Viimeksi hän on toiminut Puurakentajat Groupin toimitusjohtajana ja teknologiajohtajana.

”Kokemuksemme mukaan useat vastuulliset yritykset ja kiinteistösijoittajat arvostavat elinkaariviisaita rakennuksia. Puun käytön lisääminen rakentamisessa on vahvassa fokuksessa osana elinkaariviisasta strategiaamme”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

Sipolan mukaan Leinon tuoma arvokas puurakentamisen kokemus vahvistaa entisestään yhtiön monipuolista puurakentamisen osaamista ja tuo vahvaa lisäarvoa asiakkaille sekä omakehitteisissä kohteissa että yhteistoiminnallisissa hankkeissa.

SRV on toteuttanut useita puurakenteisia hankkeita viime vuosina. Helsingin Jätkäsaareen on parhaillaan valmistumassa puukortteli, jossa sijaitsee Helsingin Asuntotuotantotoimistolle rakennettujen asuintalojen lisäksi Supercellin pääkonttori, sekä pian valmistuva With Securen pääkonttori. SRV rakentaa myös puurakenteisia kouluja Lappeenrannassa sekä Kouvolassa.

Leinon mukaan SRV tuttuna yhteistyökumppanina on vakuuttanut puurakentamisen osaamisellaan toteuttamalla monia hyviä puuhankkeita. Yhtiö on myös osoittanut innovatiivisuutta ja kykyä mukautua ympäristön vaatimiin muutoksiin.

Massiivipuurakentamiseen erikoistunut Puurakentajat oli ajautui konkurssiin viime vuoden lopulla haastavan markkinatilanteen vuoksi.

Lue lisää: Puurakentajat kaatui liki 7,6 miljoonan euron velkataakkaan – ”Merkittävää rahoitusratkaisua ei löytynyt”

Puurakentajien rakennuskohteita ovat olleet muun muassa Helsingin keskustakirjasto Oodi, sekä SRV:n kanssa yhteistyössä toteutetut Kumpulan Luonnontiedelukio sekä peliyhtiö Supercellin pääkonttori ja puukerrostalot Wood Cityssä Jätkäsaaressa Helsingissä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Konkurssiin menneen puurakentajan johtaja siirtyy SRV:hen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat