Kokeile kuukausi maksutta

Sweco nimesi johtajan 800 hengen yksikölle

Swecossa jo pitkään työskennellyt Tuomas Salminen aloittaa Teollisuus ja energia -toimialan johtajana.

Tuomas Salminen aloittaa uudessa toimessaan kesäkuun alussa. Kuva: Sweco
Kuuntele juttu

Tuomas Salminen on nimitetty Swecon Teollisuus ja energia -toimialan johtajaksi ja Sweco Finlandin johtoryhmän jäseneksi 1.6.2024 alkaen.

Hän on aiemmin toiminut Swecolla liiketoimintayksikön johtajana sekä Teollisuus ja energia -toimialan johtoryhmän jäsenenä.

DI Tuomas Salminen on ollut Swecon palveluksessa vuodesta 2006 lähtien toimien alkuun suunnittelijana ja myöhemmin sekä tiimi- että osastopäällikkönä. Viimeisimpänä tehtävänään Salminen vastasi yli 200 asiantuntijan liiketoimintayksikön johtamisesta.

Swecon Teollisuus ja energia -toimialalla työskentelee Suomessa noin 800 henkilöä. Toimiala tarjoaa suomalaisille ja kansainvälisille prosessi- ja energiateollisuuden asiakkaille korkealaatuisia asiantuntijapalveluita keskittyen kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin ja kasvumarkkinoihin, kuten akkuteollisuuteen, biojohdannaisiin, kiertotalouteen ja uusiutuviin energiaratkaisuihin.

”Olemme keskellä kiihtyvää energiamurrosta ja merkittävin kasvumme tulee jo nyt teollisuuden vihreästä siirtymästä. Energiamurros, ilmastonmuutokseen sopeutuminen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen tulevat kasvattamaan palvelujemme kysyntää myös tulevaisuudessa. Swecon teollisuus- ja energia-asiantuntijoilla on laaja-alaista kokemusta ja osaamista teollisuuden kohteiden ja prosessien suunnittelusta sekä teollisuusprojektien eri vaiheista esiselvityksistä toteutukseen, ja astun innostuneena uuteen rooliini tämän hienon asiantuntijaorganisaation johtajana”, Salminen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco nimesi johtajan 800 hengen yksikölle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat