Miksi työmailla sattuu edelleen vakavia työtapaturmia? – Raksa-tv:n uusin jakso pureutuu työturvallisuuden tilaan

Rakentamisen työturvallisuuden tilaa avaa Skanskan turvallisuudesta vastaava johtaja Antti Leino. Hän toimii Rakennusteollisuus RT:n turvallisuusryhmän puheenjohtajana. Katso haastattelu painamalla kuvan keskellä olevaa painiketta tai tästä linkistä.

Taloyhtiölainojen riskien laukeaminen tietäisi yksipuolisia koronnostoja ja rahoituksen saannin vaikeutumista – Katso Raksa-tv:n uusin jakso

Taloyhtiölainoja on käytetty rakentamisbuumissa vuokra-asuntosijoittamisen välineinä, ja nyt riskit uhkaavat laueta. Hypon toimitusjohtaja Ari Pauna arvioi Raksa-tv:n haastattelussa, mitä siitä voi seurata taloyhtiön osakkaille ja koko suomalaiselle asuntomarkkinalle. Katso haastattelu painamalla kuvan keskellä olevaa painiketta tai tästä linkistä.

Kilpailun reiluus tai epäreiluus puhuttaa, kun betoni- ja puulobbarit ovat vastakkain Raksa-tv:ssä

Betoni- ja puurakentamisen keskinäistä kilpailua ovat puimassa Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila ja Puutuoteteollisuus ry:n toimitusjohtaja Matti Mikkola. Keskustelua johdattaa Rakennuslehden toimittaja Jukka Lyytinen. Katso haastattelu painamalla kuvan keskellä olevaa painiketta tai tästä linkistä.