Kokeile kuukausi maksutta

Miksi työmailla sattuu edelleen vakavia työtapaturmia? – Raksa-tv:n uusin jakso pureutuu työturvallisuuden tilaan

Rakentamisen työturvallisuuden tilaa avaa Skanskan turvallisuudesta vastaava johtaja Antti Leino. Hän toimii Rakennusteollisuus RT:n turvallisuusryhmän puheenjohtajana. Katso haastattelu painamalla kuvan keskellä olevaa painiketta tai tästä linkistä.

Rakentamisessa sattuu edelleen vakavia työtapaturmia, jopa kuolemia. Skanskan turvallisuudesta vastaava johtaja Antti Leino muistuttaa Rakennuslehden Raksa-tv:n haastattelussa, että rakennusala on edelleen korkean riskin toimiala. Kyse on siitä, miten hyvin riskit hallitaan.

Leino toimii myös Rakennusteollisuus RT:n turvallisuusryhmän puheenjohtajana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Miksi työmailla sattuu edelleen vakavia työtapaturmia? – Raksa-tv:n uusin jakso pureutuu työturvallisuuden tilaan”

Viimeisimmät näkökulmat