Nuorempi suunnittelija sekä kokenut suunnittelija / projektipäällikkö siltojen ja muiden infrarakenteiden suunnitteluun

Päivämäärät Julkaistu 11.2.2019 Hae viimeistään 28.2.2019

Rakennetun ympäristön ihmeidentekijä – tervetuloa kaltaistesi joukkoon! Meillä Sitowisessä on vankka kokemus siltojen suunnittelusta, mutta vahvistamme edelleen joukkoamme!

Etsimme nyt Sillat ja rakenteet -osastolle nuorempaa suunnittelijaa sekä kokenutta suunnittelijaa / projektipäällikköä siltojen ja muiden infrarakenteiden suunnitteluun. Tehtävästä ja kokemuksestasi riippuen toimipaikkasi voi olla Espoossa, Tampereella, Turussa tai Oulussa. Voit olla nuori tekijä, joka on innostunut oppimaan uutta ja kehittymään tulevaisuuden ihmeidentekijäksi, tai kokenut silta-alan asiantuntija, joka jo tietää kykenevänsä ihmeisiin. Me tarjoamme teille molemmille monipuolisia ja innostavia tehtäviä osaamisenne mukaan.

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Tarjoamme laajan kirjon suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä monenlaisille asiantuntijoille opiskelijoista kokeneisiin asiantuntijoihin toimipisteissämme ympäri Suomen. Meillä lähes 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin. Teemme myös tiivistä yhteistyötä tytäryhtiömme SiltaExpert Oy:n kanssa, joka on tunnettu siltojen, tunneleiden ja vesirakenteiden asiantuntijapalveluihin liittyvästä huippuosaamisestaan. Teknisesti osaavassa, yhteistyötaitoisessa ja innostuneessa joukossamme on aina tilaa uusille tulevaisuuden rakentajille.

Tehtäväkuvaukset ja hakulinkit löydät tästä

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi