Talonrakentamisen vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 20.5.2019 Hae viimeistään 20.6.2019

Etsimme nykyistä tuotantoamme ja kasvua kanssamme johtamaan

Talonrakentamisen vastaavan työnjohtajan

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa työnjohtajaa upeisiin rakennusprojekteihimme. Tule rakentamaan kanssamme älykkäitä, terveitä, viihtyisiä ja energiatehokkaita koteja: ”The Design of Good Living”.

Tuotantomme on keskittynyt pääkaupunkiseudun ja kasvukeskusten arvoalueille ja pääkonttorimme on Espoon Keilaniemessä. Settlellä on tällä hetkellä töissä kahdeksan henkilöä ja liiketoiminta on vahvassa kasvussa.

Työpäivä Settlellä

Työmaan johtajana tuot Settlen asiakaslupaukset osaksi työmaahenkilöstön ajattelutapaa, koordinoit ja aikataulutat työt sekä vastaat työturvallisuudesta. Teet sujuvasti yhteistyötä niin viranomaisten, asiakkaiden ja urakoitsijoiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Työtehtävissäsi sinua tukee projektipäällikkö ja -sihteeri.

Työmaan hallinto on osa päivittäistä työtäsi. Osallistut työmaan kustannusvalvontaan, vastaat materiaali- ja aliurakkahankinnoista yhdessä projektipäällikön kanssa ja huolehdit rakentamisajan dokumentaatiosta yhdessä projektisihteerin kanssa. Vastaat suunnitelmien mukaisen lopputuotteen luomisesta ammattitaidolla ja -ylpeydellä.

Kokemuksesi

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto ja usean vuoden kokemus asuntorakentamisesta sekä vastaavana työnjohtajana toimimisesta.

Mitä Settle tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän Settlen uniikkien projektien parissa. Rakennamme kumppanuuksien ja yhteistyön avulla asiakkaillemme parempaa huomista. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuteen tuomalla näkemyksiäsi kestävästä ja energiatehokkaasta rakentamisesta, jossa käden jälkesi näkyy ja rakennuksen arvo säilyy koko elinkaarensa ajan.

Lisätiedot

Tämä on jatkuva rekrytointi, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera osoitteeseen careers@settle.fi pian, sillä positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: osakas Junnu Haapio, puh. 050 523 4147.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi