Erityisasiantuntija

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.11.2021 Hae viimeistään 13.12.2021
 

Haemme maa- ja kallioperäyksikköön pohjarakennustiimiin kokenutta geoteknistä erityisasiantuntijaa maa- ja pohjarakentamisen alalle.

Erityisasiantuntija vastaa vaativimmista geoteknisista asiantuntijatehtävistä kaupungin hankkeissa, ohjaa suunnittelua ja toimii mentorina omassa tiimissä. Eritysasiantuntija on aktiivinen toimija alan kehittämishankkeissa, ja tarjoaa laajasti geoteknisiä asiantuntijapalveluita kaupungin muille palveluille maankäytön suunnittelusta toteutukseen.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vakaan työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Työskentelemme monipaikkaisessa työympäristössä upeassa toimitalossamme hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään laajaa kokemusta infra- ja talonrakentamisen geoteknisessä suunnittelussa sekä B-ajokorttia. Eduksi luetaan hyvä suomen kielen taito sekä soveltuva Fise-pätevyys.

Maailman toimivin kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Mirva Koskinen, puh. 050 3217032, mirva.koskinen(at)hel.fi

 13.12.2021 klo 15:00

Lue lisää ja hae paikkaa >

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin. Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelussa toteutamme maapolitiikkaa, kehittämme kaupungin maaomaisuutta ja luovuttamme kaupungin tontit.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi