Kehityspäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2020 Hae viimeistään 2.4.2020

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Haemme nyt asuntotuotanto -palvelun myynti- ja markkinointiyksikköön

Kehityspäällikköä
Työavain KYMP-02-27-20

vastaamaan asuntotuotantopalvelun laatujärjestelmän kehittämisestä ja ylläpidon organisoinnista. Tehtäviin kuuluu toimintaympäristön muutosten ja säädösten seuranta, asuntotuotantoprosessin kehittämiseen osallistuminen sekä hankkeiden koordinointi ja nykyisten järjestelmien kehittäminen ja ylläpito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelytapaa ja kykyä toimia hyvässä yhteistyössä muiden kanssa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää paineensietokykyä, positiivista asennetta sekä ratkaisukeskeistä ja tehokasta toimintatapaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän ammattitaitoisessa, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi teknillinen korkeakoulututkinto.

Jätä hakemuksesi 2.4.2020 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi.
Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi