Konevuokraamon esihenkilö Vantaalle

Skanska
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen esihenkilöä uudelle Vantaan Petikon toimipisteelle.

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Toimipisteen esihenkilönä johdat Vantaan Petikon uuden konevuokraamon toimintaa ja huolehdit arjen sujuvuudesta. Pääset käynnistämään toimintaa ja rekrytoimaan tiimin jäseniä sekä osallistut markkinointiin ja myyntiin. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan, sisältäen sen hallinnan ja kunnossapidon. Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen myyntiä ja asiakaspalvelua. Varmistat kannattavuuden laadukkaalla toiminnalla ja huolehdit, että asiakkaamme saavat parasta palvelua ja ovat tyytyväisiä toimintaamme. Olet erinomainen esihenkilö noin neljä henkiselle tiimillesi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Aluepäällikkö Kyösti Sandell (p.046 922 9540, kyosti.sandell@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme.  Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemuksen kautta kerrytettyä, riittävää valmiutta menestyä tässä tehtävässä
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi