Kokeile kuukausi maksutta

LVI-insinööri

Haminan kaupunki
Sijainti Hamina
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2022 Hae viimeistään 6.7.2022

Tule kanssamme rakentamaan maailmanluokan pikkukaupunkia Haminaa!

Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme aktiivista ja motivoitunutta

LVI-INSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. LVI-insinöörinä ylläpidät ja kehität kaupungin kiinteistöjen talotekniikkaa ja kiinteistöomaisuutta. Talotekniikan asiantuntijana monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat mm. LVIA-järjestelmien sekä taloteknisten kylmäjärjestelmien ylläpidon kilpailutus, koordinointi ja kehittäminen sekä sisäilmaan liittyviin selvityksiin osallistuminen. Lisäksi olet mukana hankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävissä, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Teet tiivistä yhteistyötä koko kiinteistö- ja aluepalvelujen henkilöstön ja erityisesti sähkötyönjohtajan kanssa, joka toimii aisaparinasi taloteknisissä asioissa.

Odotamme hakijalta vähintään LVI-tekniikan insinöörin tutkintoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä ennen kaikkea positiivista asennetta ja aikaansaavaa otetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Et vierasta digitaalisuutta ja koet uuden teknologian kanssa työskentelyn mielekkääksi. Eduksi tehtävässä on kokemus alan suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttajatehtävistä sekä julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavelvoitteiden tuntemuksesta. LVI-alan suoritetut pätevyyden katsotaan eduksi. Työnantaja on valmis tarjoamaan lisäkoulutusta tehtävään tarvittavilta osin.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 192,89 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Haminan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. Olemme savuton työpaikka.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo PL 70, 49400 Hamina.

Hakuaika päättyy 6.7.2022 klo 12.00.

Lisätietoja LVI-insinöörin tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Sami Kahila, 0400 557 816 tai sami.kahila@hamina.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi