LVI-projektipäällikkö hyvinvointitilarakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 20.1.2020 Hae viimeistään 2.2.2020

Turussa alkaa kohde nimeltä Herttuankulman hoivakortteli

Nyt haemme Lehto Hyvinvointitiloihin koulu-, terveyskeskus-, hoiva- ja päiväkotihankkeisiimme LVI-projektipäällikköä Kempeleen toimistollemme (kartta) vastaamaan pohjoisen hankkeistamme.

Toivomme löytävämme sopivan henkilön mahdollisimman pian!

LVI-projektipäällikön tehtävät:

Projektipäällikkö valitsee aliurakoitsijat omille projekteilleen. Projektipäällikkö vastaa omien projektien aikataulujen laadinnasta, seurannasta ja laadunvarmistuksesta. Toimit yhteyshenkilönä työmaan ja suunnittelijan välillä ja ohjaat omien projektien suunnittelua ja suunnitelmien laatua. Osallistut omien projektien palavereihin ja kokouksiin. Vastaat omien projektien taloudellisesta onnistumisesta, budjetista ja ennustamisesta.

Mukaan tähän porukkaan?

Tässä porukassa pärjää oma-aloitteisuudella, huumorintajulla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Meno on vauhdikasta, joten tarvitset priorisointitaitoja. Opit myös soveltamaan tietoasi ja ratkaisemaan hankkeissa eteen tulevia haasteita. Työ pitää sisällään runsaasti työskentelyä erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyviä vuorovaikutustaitoja tarvitaan.

Tästä me olemme innoissamme: emme rakenna samalla menetelmällä kuin kaikki muut rakennusliikkeet, vaan viemme vauhdikkaasti eteenpäin omia kehitysideoitamme.

Pyörää ei ole tarkoitus keksiä uudestaan, mutta sanottakoon ääneen, että perinteisessä suomalaisessa rakentamisessa on vielä runsaasti tehostettavaa.

Toivoisimme sinulta

LVI-insinöörin- tai teknikon koulutusta

  • Projektinjohto- tai työnjohtokokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • MS Officen ja muiden rakentamiseen liittyvien ohjelmistojen sujuvaa perustason hallintaa
  • Valmentavaa ja ystävällistä otetta työnohjaukseen sekä jämäkkyyttä
  • Taitoa aikatauluttaa ja organisoida työvaiheita

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko kiinnostuit?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus 23.1.2020 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Hannuun, hänen yhteystietonsa löydät alta. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikkapäällikkömme Hannu Pylkäs, johon voi ottaa yhteyttä, hannu.pylkas@lehto.fi tai p. 050 313 3563.

Meidät tavoitat myös rekrychatista arkisin klo 8-17. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ollaan pian yhteyksissä!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi