Projekti-insinööri

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 10.9.2021 Hae viimeistään 26.9.2021

Toimintamme kasvaessa haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan Projekti-insinööriä

Tehtävänkuva

Päätehtäviisi kuuluu suunnittelun ohjauksen avustaminen projekteissamme. Raportoit tehtävässäsi projektinjohdolle mahdollisista poikkeamista, laadit ja arvioit suunnitelmien taloudellisuuslaskelmia sekä vastaat työympäristöä koskevien vastuiden täyttämisestä. Olet linkkinä myötävaikuttamassa siihen, että suunnittelijoille, projektiorganisaatiolle ja viranomaisille välitetään kaikki tarvittavat tiedot. Teet ennusteita ja kustannusseurantaa sekä raportteja projektien suunnittelusta projektinjohtajalle ja avustat suunnittelijoiden koordinoinnissa ja ohjauksessa.

Sinä Projekti-insinöörinä

Odotamme sinulta diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Odotamme myös kokemusta rakennus- tai kiinteistöalalta. Tehtävässä vaaditaan lisäksi hyviä tietoja rakennustekniikasta sekä työturvallisuudesta ja työturvallisuuskoordinaattorin tehtävistä. Lisäksi omaat perustaidot mm. sovellettavista viranomaisvaatimuksista ja -laeista, projektitaloudesta ja -menetelmistä sekä suunnittelun budjetoinnista ja budjetin seurannasta. B-ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Projekti-insinöörinä pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on matala, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.9.2021 täältä >

Lisätietoa tehtävästä antaa Tulosyksikön johtaja Teppo Isokangas 0405105185 tai teppo.isokangas@jmoy.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi