Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö, SJ

Caruna
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2023 Hae viimeistään 8.6.2023

Caruna on yksi Suomen parhaista työpaikoista keskikokoisten yritysten sarjassa. Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin tuomaan energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle.

Joukossamme on Suurjännitteisen jakeluverkon projektit -tiimi, joka vastaa suurjännitteisen jakeluverkon sähköasema- ja voimajohtoprojektien toteuttamisesta.  Tähän tiimiin on nyt haussa projektipäällikkö, joka tulee vastaamaan omista nimetyistä SJ-projekteistaan ja lisäksi sparraamaan ja tukemaan tarvittaessa kollegoitaan. Tiimikavereinasi ovat kuusi muuta projektipäällikköä, ja heidän lisäkseen toimit vankassa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikkönä päätehtävänäsi on varmistaa, että SJ-projektit toteutetaan Carunan projektienjohtomallin mukaisesti turvallisesti, kustannustehokkaasti, aikataulussa ja laadukkaasti.

Projektisi voivat olla vaikkapa tuuli- tai vesivoimaloiden verkkoon liittämisprojekteja tai muita Carunan investointiprojekteja. Nimetyt projektisi sovitaan yhdessä, taustasi huomioiden. Nimettyjen projektiesi lisäksi osallistut myös aktiivisesti toiminnan teknistaloudelliseen kehittämiseen.

Voisivatko seuraavat asiat olla sinun juttusi?

  • Projektipäällikkönä vastaat projektiesi hallinnasta projektin alusta sen loppuun saattamiseen asti. Työ sisältää muun muassa esisuunnittelun, suunnittelun sekä rakentamisen urakoitsijaohjauksen ja valvonnan; noudattaen Carunan verkon rakentamistapaa ja suunnitteluperiaatteita.
  • Vastaat projektinhallintaan liittyvien tietojen, kuten aikataulun, kustannusten, turvallisuuden ja laadun hallinnasta sekä projektin seurannasta ja raportoinnista.
  • Tehtävässä johdat aktiivisesti projekteissa työskentelevien henkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa; sisäisten kollegoidesi lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä ja viestit avoimesti ja aktiivisesti urakoitsijoiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen saumattoman yhteistyön Carunan projektien toteuttamiseksi.
  • Osallistut lisäksi projektien kilpailutukseen ja toimitkin vankassa yhteistyössä muun muassa yleissuunnittelutiimin, hankinnan, viestinnän, tietojärjestelmien sekä HSEQ:n asiantuntijakollegoiden kanssa.

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Etsimämme henkilö

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva tekninen (sähkövoima- tai energiatekniikka tai rakennusinsinööri) korkeakoulututkinto sekä työkokemusta. Työkokemuksesi voi olla joko suurjännitteisen jakeluverkon parista (voimajohto- tai sähköasemaprojektit) tai vaikkapa infrarakentamisen tai tuulivoimaprojektien parista, kunhan projektien johtamisosaaminen on kokemuksen kautta tullut osoitetuksi ja projekteihisi on liittynyt suurjännitteinen sähkö. Tämän lisäksi aiempi kokemuksesi suunnittelutehtävistä tukee hyvin tehtävässä menestymistä. Suurinta tunteen paloa koet projektien laadukkaasta läpiviennistä sekä siitä, että turvallisuus toiminnassa on aina tärkeintä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja mielellään myös englanniksi.

Henkilönä olet itsenäinen ja selkeäsanainen projektien vetäjä, joka ymmärtää projektien erilaisuuden ja sietää tästä johtuvaa epävarmuutta. Nautit yhdessä menestymisestä, vastaat projekteista määrätietoisesti ja löydät tarvittavat tekniset ratkaisut haastavissa projekteissa. Kehityt ja kehität mielelläsi toimintaa, vaikutat omaan työkuvaasi ja viihdyt roolissasi, jossa yhdistyy sekä itsenäinen että osana tiimiä työskentely. Sinulle on kunnia-asia hoitaa vastuusi hyvin ja toimia hyvässä yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäisten verkostojesi kanssa.

Tehtävää voit hoitaa mistä päin Suomea tahansa, mutta projekteista johtuen tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta.

Koska turvallisuus on kaiken toimintamme keskiössä, teetämme tehtävään valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää sähkönjakeluverkkoliiketoimintaan liittyvää osaamistasi. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Pääset hyödyntämään osaamistasi osana ammattimaista ja aidosti mukavaa tiimiä, mutta myös oppimaan uutta.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.

Kiinnostuitko?  

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi täältä > löytyvästä linkistä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä meillä on tarkoitus edetä asiassa pikaisesti -aloitusaikasi on tietysti neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Compass HRG:n Laura Suontaus laura.suontaus@compasshrg.fi tai 050 521 2086

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat