Projektipäällikkö korjaushankkeisiin

Espoon kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 14.1.2020 Hae viimeistään 31.1.2020

Haemme projektipäällikköä Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitokseen.

Projektipäällikkönä toimenkuvaasi kuuluu projektien johtaminen erilaisissa kaupungin kiinteistöihin liittyvissä hankkeissa. Päätehtävänäsi on korjaushankkeiden projektinjohto ja koordinointi. Vastaat myös projektien tiedottamisesta ja toimit yhteyshenkilönä eri osapuolien välillä. Käytössäsi on liikelaitoksen asiantuntijat ja puitesopimustoimittajat. Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen palvelualueelle suunnittelupalvelut-yksikköön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä monipuoliset henkilöstöedut. Pääset projektipäällikkönä luomaan uusia malleja ja käytäntöjä Espoon kaupungin kiinteistöjen käytettävyyden lisäämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä tavoitehakuisia tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Positiiviset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky ovat välttämättömät samoin kuin nykyaikaiset ICT-osaamistaidot.

Lisäksi edellytämme rakennusalan tai muun teknisen alan kokemusta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja vahvaa kokemusta projektien johtamisesta.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia Espoon kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta, vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 260 milj. eroa. Hallinnoitavien toimitilojen määrä on noin 0,8 milj.m2.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisäilmapäällikkö Elisa Vene, puh. 043 8259574

Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 15:45, työavain ESPOO-04-50-19

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi