Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustarkastajan virka

Kuhmoisten kunta
Sijainti Kuhmoinen
Päivämäärät Julkaistu 11.11.2022 Hae viimeistään 30.11.2022

Kuhmoisten kunta, ”Päijänteen Paratiisi”, on Pirkanmaan itäisin kunta, Päijänteen länsirannalla, valtatien 24 varrella. Olemme yhteisöllinen ja aktiivinen noin 2200 asukkaan paikkakunta. Meillä viihtyy myös vapaa-ajanasukkaat, sillä kunnastamme löytyy yli 3000 vapaa-ajanasuntoa. Ratsastuspainotteinen lukiomme, vuoden 2019 alussa valmistunut päiväkoti ja vuoden 2021 valmistunut uusi yhtenäiskoulu rikastuttavat jo ennestään monipuolista palvelutarjontaamme. Lukeudumme Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä.

Kuhmoisten kunta julistaa haettavaksi

RAKENNUSTARKASTAJAN VIRAN

1.1.2023 alkaen. Virka on kokoaikainen. Työ on mahdollista hoitaa osittain etätyönä sovitusti.

Työssäsi olet osa teknisen osaston tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kuhmoinen on ottamassa käyttöön sähköisen lupapiste.fi- järjestelmän lupakäsittelyn sujuvoittamiseksi.

Rakennustarkastajana olet keskeisessä roolissa palvelemassa vakituisia ja vapaa-ajan asukkaita. Työ käsittää neuvontaa, lupakäsittelyä, valvontakatselmuksia ja toimimista esittelijänä rakennuslautakunnassa. Lisäksi olet mukana kaava-asioiden valmistelussa ja kiinteistörekisterin ylläpidossa sekä yksityistieasioissa.

Arvostamme hyvää yhteistyö- ja asiakaspalveluasennetta sekä päätöksentekokykyä. Viran hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, rakennusvalvonnan ohjelmien käyttövalmiuksia sekä oman auton käyttöä. Aiempi toimiminen rakennustarkastajan tehtävissä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on MRA 4.3 § mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto. Lisäksi tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä. Viran kelpoisuuden täyttää myös MRA 108§ siirtymäsäännöksen mukaisesti ennen asetuksen voimaantuloa rakennustarkastajan virkaan nimetty henkilö tai henkilö, joka täyttää aikaisemman asetuksen 158 a§:ssä rakennustarkastajalle säädetyt kelpoisuusvaatimukset.

Hakeminen:
Lähetä hakemuksesi kuntarekry-järjestelmän kautta 30.11.2022 klo 15.00 mennessä. Virka täytetään 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
Haastattelut tehtävään pidetään perjantaina 9.12.2022.

Lisätiedot:
Tekninen johtaja Hemmo Saartoala, 0400 490 796, hemmo.saartoala@kuhmoinen.fi
Rakennustarkastaja Ari Raiskio, 0400 246 453, ari.raiskio@kuhmoinen.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat