Rakennustöiden valvoja

Päivämäärät Julkaistu 28.1.2020 Hae viimeistään 19.2.2020

A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, joka rakennuttaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja omaan omistukseensa sekä edistää puurakentamista ja asumisen innovaatioita.

Haemme rakennustöiden valvojaa Helsingin Arabianrantaan

Rakennustöiden valvojana vastaat nimettyjen A-Kruunun uudisrakennushankkeiden työmaavalvonnasta ja osallistut hankkeiden suunnitteluohjaukseen. Tehtävääsi sisältyy myös kiinteistöomistajan asiantuntijatehtäviä.

Kehittyvässä organisaatiossa työtehtävät ovat monipuolisia rakennuttajaorganisaation tehtäviä. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön mukaan, joten voit olla raudanluja ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta rakennushankkeiden rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista.

Toivomme sinulta tehtävään liittyviä pätevyyksiä ja täydennyskoulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä A-Kruunussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Eero Lehtomäki, puh. 040 173 5220.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 19.2.2020 mennessä: eero.lehtomaki@a-kruunu.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi