Rakennuttajapäällikkö, projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 10.5.2019 Hae viimeistään 31.5.2019

MITÄ JOS RAKENTAISIT TAVALLISEN SIJAAN JOTAIN AINUTLAATUISTA?

Westpro cc Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike, jonka erityisosaamista on rakentaa korkealuokkaisia koteja parhaille paikoille. Panostamme voimakkaasti omaan hankekehitykseen ja rakennamme itse kaikki kohteemme. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien lähellä Pohjois-Tapiolassa. Henkilökuntamme määrä on tällä hetkellä 60 henkeä. Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme:

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ
Sinulla on rautainen kokemus asuinrakennusten rakennuttamisesta ja esimiestehtävistä. Toimit tehtävässä projektipäälliköiden ja teknisten asiantuntijoidemme esimiehenä vastaten hankkeidemme sujuvasta eteenpäinviemisestä yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Hallitset sekä perustajaurakoinnin, että KVR-kohteiden rakennuttamisen.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Sinulla on useamman vuoden kokemus asuinrakennusten projektipäällikön tehtävistä tai olet toiminut vastaavissa tehtävissä projekti-insinöörinä. Hallitset hyvin perustajaurakoinnin lainalaisuudet ja suunnittelun ohjauksen. Olet positiivinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutus ja halu kouluttaa itseäsi työn ohessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa korkealuokkaisesti varusteltuja koteja vaativille asiakkaillemme. Meillä voit ylpeänä kertoa rakentavasi jotain muuta kuin mitä tavalliset rakennusliikkeet tekevät. Toimitilamme ovat viihtyisät ja henkilöstön edut hyvät.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@westpro.fi – Lisätietoja tehtävistä antaa hankekehitysjohtaja Osmo Rajala, puh. 050 550 3950.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi