Rakennuttamisen asiantuntijoita

Boost Brothers Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.10.2021 Hae viimeistään 19.11.2021

Rakennuttamisen osaaja: Kaipaatko uutta sykettä työarkeen? Tule mukaan Boostin tiimiin kehittymään rakennuttamisen kärkiasiantuntijaksi.

Me, Boost Brothers, olemme kotimainen, alati kasvava ja ketterän kokoinen rakennuttamisen ratkaisutoimisto, jossa työntekijästä pidetään huolta. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi boostilaiset arvostavat muun muassa näitä seikkoja meidän tiiviissä työyhteisössämme:

  • “Meillä on töissä nuorekasta porukkaa, jolla on avoin asenne ja tuoreita ajatuksia. Tiimin tuki on jatkuvasti saatavilla, ja Boostilla työkaverin hyvinvoinnista ja jaksamisesta välitetään.”
  • “Hain Boostille töihin, koska olen kiinnostunut rakentamisen kehittämisestä. Boostilla kehittämistä tehdään ihan käytännön tasolla, ideoidaan, haetaan tietoa ja tutkitaan. On hienoa päästä näkemään kehityksen tulokset käytännössä. Samalla pääsen haastamaan ja kehittämään itseäni.”
  • “Täällä annetaan vastuuta ja saan itsenäisesti viedä projekteja eteenpäin ja muokata työntekoa oman näköiseksi, luotetaan.”
  • ”Meillä on merkittäviä ja innovatiivisia hankkeita, joissa asiakkaan kanssa yhdessä työskentely on mielekästä.”

Kasvuvauhtiamme tukemaan etsimme uusia boostilaisia!

Nyt avoinna oleviin tehtäviin haemme rakennuttamisen osaajia, joilla on jo muutaman vuoden verran työkokemusta rakennushankkeista esim. hankinnoista, suunnittelun ohjauksesta tai kustannuslaskennasta. Tahtotila kehittyä rakennuttamisen kärkiosaajaksi sekä rakennusalan korkeakoulutausta auttavat sinua menestymään tehtävässä. Teet mielelläsi töitä tiimissä, mutta osaat ja haluat myös ottaa vastuuta omasta tekemisestä. Haluat auttaa asiakasta onnistumaan ja ylittämään tavoitteet. Olet avoin ja kiinnostunut kehittämään sekä omaa että koko tiimin toimintaa.

Haluatko mukaan rakennuttamisen kärkitiimiin sekä osaksi meidän nuorekasta ja innostavaa työyhteisöämme? Tutustu tarkemmin tehtävänkuvaukseen nettisivuillamme, ja laita meille viestiä, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi niin keskustellaan lisää!

Miksi töihin Boostiin?
  • Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä rakennuttamisen kärkiasiantuntijoiksi ja työskennellä merkityksellisten tehtävien parissa itseohjautuvassa tiimissä. Meillä ajatellaan, että työntekijät, joilla on hyvä mieli ja intoa, tekevät Boostin. Hyvän mielen ja innon saavuttaakseen tiimimme on muokannut Boostista itseohjautuvan työpaikan.
  • Työskentelemme yhteisen onnistumisen eteen, luotamme toisiimme ja autamme toisiamme, ja. Jokainen saa tehdä päätöksiä ja kehittää itseään. Boostia kehitetään boostilaisten yhteisissä sessioissa. Meillä pääset vaikuttamaan oman työn ja roolisi sisältöön kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti.
  • Saat jatkuvaa Sinulle kohdennettua tukea ja apua niin päivittäisessä tekemisessä kuin lyhyen ja pitkän aikavälin oppimisessa ja kehittymisessä tiimikavereiltasi ja mentoriltasi.
  • Nautit viihtyisästä työympäristöstämme, jonka kulmakiviä ovat alan mukavimmat ja osaavimmat kollegat, joustavuus eri elämäntilanteissa, inhimilliset työajat, etätyömahdollisuus, laadukas työterveyshuolto ja laajat edut toimiston kuntosalista virkistäytymistapahtumiin.
  • Nopeasti kehittyvänä ja kansainvälistä kasvua tavoittelevana kasvuyrityksenä tarjoamme Sinulle rohkean, innovatiivisen ja innostavan työpaikan rakennusalan muutoksen edelläkävijänä.

Testaa sopisitko tehtävään >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi