Rakennuttamisen projektijohtaja ja -päällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.3.2020 Hae viimeistään 29.3.2020

Haemme rakennuttamisen rautaisia ammattilaisia osaavaan Colliers-tiimiimme Helsinkiin. Olet rakennuttamisen osaava järjestelykykyinen taituri, pystyt hallitsemaan useita hankkeita ja niiden aikataulutusta samaan aikaan.

Meillä pääset vaikuttamaan asiakkaidemme kiinteistöjen kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Tarjoamme kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman.

Projektijohtaja

Projektijohtajana vastaat asiakkaan kiinteistöihin tehtävien lukuisten eri muutos- ja peruskorjaustöiden sekä uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Vastuullasi on myös hankkeiden alustava aikatauluttaminen ja kustannusarvion laatiminen. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi hankkeiden eri vaiheiden hallinta ja raportointi sekä tiivis yhteistyö nimetyn projektipäällikön kanssa. Tarvittaessa vedät myös itse projekteja.

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaan kiinteistöihin tehtävien muutos- ja peruskorjaustöiden sekä uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Vastuualueisiisi kuuluu hankkeiden aikatauluttaminen, kustannusarvioiden laatiminen, hankkeiden rakennuttaminen alusta loppuun. Lisäksi tehtävänäsi on kilpailuttaa ja valvoa suunnittelua ja toteutusta, seurata aikataulua ja kustannuksia, raportoida projektijohtajalle ja asiakkaalle hankkeiden etenemisestä, kustannuksista ja aikataulusta sekä hankkeen loppuselvityksen tekeminen.

Molemmissa tehtävissä menestyminen edellyttää, että:

  • sinulla on rakennusalan koulutus (vähintään AMK)
  • sinulla on laaja kokemus monipuolisista rakennusalan tehtävistä,
  • sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • hallitset rakennusalan urakointi- ja sopimuskäytännöt
  • kykenet ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä ja vastuullisesti kaikkien osapuolien kanssa
  • sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

 

Lisäksi olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi näissä tehtävissä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

Täytä hakemus mahdollisimman pian mutta viimeistään su 29.3.2020 mennessä: https://www2.colliers.com/fi-FI/Careers

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Ilkka Huuskonen p. 044 777 2094 tai ilkka.huuskonen@colliers.com.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi