Kokeile kuukausi maksutta

Suunnitteluinsinööri, yksikön päällikkö

Porin kaupunki
Sijainti Pori
Päivämäärät Julkaistu 16.12.2022 Hae viimeistään 9.1.2023

KAUHEESTI TÖITÄ
TARVITAAN TEKIJÖITÄ

Porin kaupungilla työskentelee iso joukko eri
alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa
työtehtävissä.

Tälläkin hetkellä haemme tekijöitä kaupungin infrayksikköön seuraaviin tehtäviin:

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Porin kaupungin Teknisen toimialan Infrajohtamisen toimintayksikössä toimiva infran suunnittelutiimi huolehtii muun muassa liikenne- ja muiden yleisten alueiden katu-, liikenne- ja vihersuunnittelusta sekä liikenneympäristön liikenneturvallisuudesta ja esteettömyydestä. Infran suunnittelutiimin lähiesimiehenä toimii liikenneinsinööri.

Etsimme ammattitaitoista ja oma-aloitteista suunnitteluinsinööriä täydentämään tiimimme asiantuntemusta. Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Asiantuntijaorganisaatiossa saat tukea ja apua kehittyä työssäsi ja samalla tuot oman osaamisesi ja persoonasi osaksi tiimiä.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluvat katusuunnitelmien laatimisen lisäksi esimerkiksi rakentamista varten tarvittavien koneohjausmallien tekeminen, suunnitelmiin liittyvät asiantuntija-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutehtävät, investointisuunnitelman laatimiseen liittyvät selvitykset sekä viranhaltijapäätösten valmistelu. Lopullinen tehtäväkuva muotoutuu hakijan erityisosaamisen mukaan. Katusuunnitelmat laaditaan Tekla Civil-ohjelmalla ja viimeistellään Novapoint-ympäristössä. Työ on konkreettista ja käytännönläheistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään AMK- tai sitä vastaavan tason rakennus- tai yhdyskuntatekniikan koulutus.

Eduksi luetaan työkokemus kadunsuunnittelutehtävistä sekä sujuva suomen kielen taito.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset, ajokortti B-luokka.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 1852 tai
p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

 

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Porin teknisen toimialan infrayksikköön haetaan infra-alan kehittämisen ja johtamisen ammattilaista, joka tuntee kaupunki-infran hallintaan liittyvät työtehtävät.

Infrayksikkö vastaa Porin kaupungin maaomaisuuden hankinnasta ja hallinnasta, rakentaa ja ylläpitää turvallisia ja viihtyisiä yleisiä alueita, liikenne- ja viheralueita. Infrayksikkö vastaa kaupungin ajoneuvokalustosta ja tavaralogistiikasta sekä järjestää Porin ja yhteistyösopimuksen perusteella Porin seudun kuntien jätelain mukaisen yhdyskuntajätehuollon. Infrayksikkö vastaa yleisten edellytysten luomisesta liikunnalle ylläpitämällä liikuntapaikkoja ja -laitoksia.

Infrayksikössä työskentelee n. 190 vakituista työntekijää ja yksikön toimintamenot ovat vuodessa n. 20 milj.€. Yksikön päällikkönä vastaat yksikön toiminnasta, johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit myös yhdyspinnassa muun muassa valtion organisaatioiden suuntaan liikenteeseen, liikkumiseen ja tulvasuojeluun liittyvissä asioissa.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat:

  • ylempi korkeakoulututkinto
  •  kokemus johtamistehtävistä
  •  toimialan tuntemus
  •  suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi luetaan

  •  muu kielitaito
  •  kehittämisvalmiudet
  •  kyky muutosjohtamiseen sekä
  •  hyvät verkostoitumis- ja yhteistyötaidot

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistasi.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Työsuhteeseen valitun on palvelukseen tullessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja osoitteesta: www.pori.fi/tyopaikat

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat