Kokeile kuukausi maksutta

Suunnittelupäällikkö

Järvenpään kaupunki
Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2023 Hae viimeistään 20.4.2023

Innostutko kaupungin kehittämisestä?
Haluatko olla mukana johtamassa, suunnittelemassa ja kehittämässä kestävää ja
monipuolista kaupunkiympäristöä osana kaupunkitekniikan palveluja?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi infra-rakentamisen

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ?

Suunnittelupäällikkö vastaa kaupunkikehityksen kaupunkitekniikan palveluissa infrasuunnittelutuotannosta, suunnittelun ohjelmoinnista, ohjauksesta, koordinoinnista ja valvonnasta kaupungin muiden avainalueiden kanssa. Tehtävä sisältää lisäksi suunnittelun kilpailuttamista, asiakasyhteistyötä, käytännön osallistumista suunnittelutyöhön ja päätösten valmistelua ja tekemistä. Suunnittelupäällikkö toimii suunnittelupalveluiden esihenkilönä ja vastaa yksikön johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta osallistuen myös yksikön projekti- ja suunnittelutyöhön.

Toivomme hakijalta kykyä monitahoiseen sidosryhmäyhteistyöhön, hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä talousasioiden tuntemusta riittävällä tasolla. Infran suunnittelun käytännön kokemus tukee työssä menestymistä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen kaupungin yhdyskuntarakenteeseen liittyvän tehtäväkentän ja nykyaikaisen työnantajan, joka haluaa kehittää työntekijöitään jatkuvasti. Tarjoamme monipuolisia kouluttautumismahdollisuuksia kiinnostuskohteitasi vastaten.

Virka on vakituinen 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunkitekniikan johtaja Mikko Autere, puh. 040 315 3269 tai mikko.autere@jarvenpaa.fi.

Katso lisätietoja tehtävästä hakuilmoituksesta https://jakeduunit.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=105&o=A_RJ ja jätä hakemuksesi 20.4.2023 klo 15 mennessä sähköisesti hakuilmoituksen kautta. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat