Talotekniikka-asiantuntija Lippulaivalle

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 28.10.2020 Hae viimeistään 15.11.2020

Haemme talotekniikka-asiantuntijaa LVI- ja/tai sähkötöiden valvontatehtäviin kauppakeskus Lippulaiva -hankkeelle Espooseen

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme Espooseen kauppakeskus Lippulaivan, johon kuuluu varsinaisen kauppakeskuksen lisäksi bussiterminaali, pysäköintitiloja autoille ja pyörille sekä julkisia palveluita. Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisina toimivat muun muassa Prisma, K-supermarket, Lidl, Tokmanni ja Alko. Näiden lisäksi Lippulaivaan tulee monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta, julkisia palveluita sekä useita muita sujuvan arjen asiointia tukevia palveluita. Lippulaivaan tulee vuokrattavaa tilaa noin 44 000 bruttoneliömetriä, mikä on vähän yli kaksi kertaa enemmän kuin vanhassa, vuonna 2017 puretussa Lippulaivassa.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa projektinjohtotehtävissä Lippulaiva-hankkeella. Suurin osa päivistäsi kuluu työmaalla, jossa valvot ja ohjaat urakoitsijoita. Huolehdit, että työt tulee tehdyksi oikein, laadukkaasti, turvallisesti ja ajallaan. Tarpeen mukaan arvioit myös eri toteutusvaihtoehtoja urakoitsijoiden kanssa. Osallistut myös kohteen suunnitelmien toteuttamiskelpoisuuden ja yhteensopivuuden varmistamiseen. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, ja esimerkiksi vastuualueesi (sähkö, LV, IV, SPR) sovitaan näiden mukaan.

Lippulaiva-hanke on laaja, kauppakeskus kohteena monipuolinen ja työmaa suuri. Toimit osana pääurakoitsijan ammattitaitoista ja asiantuntevaa organisaatiota. Näin ollen yksi tärkeimmistä tehtävistäsi yhdessä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -päälliköiden kanssa on pitää projektin taloteknisiin töihin liittyvät langat käsissänne. Yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja lopputulokseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkossa sinulle avautuukin mahdollisuus tulla mukaan muille mielenkiintoisille projekteillemme.

Mitä toivomme sinulta?

vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. valvonnan, urakoinnin ja/tai suunnittelun parista) laajaa asennustekniikan ja talotekniikkajärjestelmien ymmärrystä – soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö- tai LVI-insinööri tai -teknikko) tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja ratkaisukeskeistä, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.11.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.Talotekniikkapäälliköt Kimmo Salmela (p. 040 510 7830, kimmo.salmela@skanska.fi) ja Esa Kopra (p. 0400 209 616, esa.kopra@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävistä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: MEP, building services engineering, project management, electrical contracting, HVAC contracting, auditing, commissioning, construction, building
Asiaasanat: talotekniikka, sähkö, urakointi, projektinjohto, insinööri, rakentaminen, energia, automaatio, auditointi, testaus, rakennusautomaatio,

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi