Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka-asiantuntija LV-urakointiin

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.12.2021 Hae viimeistään 23.1.2022

Haemme LVV-taustaista talotekniikka-asiantuntijaa talotekniikkaurakointiin pääkaupunkiseudulle

Olemme mukana monessa mielenkiintoisessa hankkeessa pääkaupunkiseudulla. Rakennamme esimerkiksi Telakkarantaan laadukkaita asuntokohteita, esimerkkinä Knot sekä saneeraamme toimistokohdetta Helsingin keskustaan.

Talotekniikkayksikkömme toteuttaa hankkeita sekä omana tuotantona että projektinjohtourakointina. Näissä tehtävissä työskentelet ensisijaisesti oman tuotannon parissa omien asentajiemme kanssa. Talotekniikka-asiantuntijana vastaat nimetyistä LV-urakoista; niiden aikatauluista, resurssien hallinnasta ja tuloksesta yhteistyössä projektin muiden osapuolten kanssa. Osallistut myös työmaa- ja urakoitsijakokouksiin. Tehtäviisi kuuluu projektien tekninen ja taloudellinen toteutus mm. vertailemalla eri toteutusvaihtoehtoja ja hankintoja. Huolehdit omien työtekijöiden asennustöiden sujumisesta ja laadunvalvonnasta. Omaperustaisissa asuin- ja toimitilahankkeissa pääset myös vaikuttamaan suunnitteluratkaisuihin ja tuotevalintoihin. Huolehdit osaltasi, että kulloisenkin projektien talotekniikkatyöt toteutetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti. Vastaat myös omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaamme.

Osastopäällikkö Rami Seppänen (p. 0505225299, rami.seppanen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. AMK insinööri)
  • KVV-pätevyydet vaativiin kohteisiin katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten kannattaa jättää hakemus mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi