Tarjouslaskija

Mavor Oy
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2019 Hae viimeistään 15.12.2019

Mavor Oy on vihtiläinen maarakennusalan palveluita tarjoava yritys. Päätoiminta-alueenamme on pääkaupunkiseutu ja läntinen Uusimaa.

Etsimme tarjouslaskijaa monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtävä

Alussa työtehtäviisi kuuluvat määrälaskenta ja tarjousten tekeminen. Työtehtäväsi sisältävät myös tuotannollisia tehtäviä kuten laadun tarkistamista ja laatuasiakirjojen laatimista, urakoiden mittaamista ja jälkilaskentaa sekä kaivusuunnitelmien laatimista ja kaivulupien hakemista.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti. Tulevaisuudessa työtehtäviisi voisi sisältyä mm toimintajärjestelmien kehittämistä sekä tarjouksien neuvottelua.

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimme tehtävään tavoitteellista henkilöä, jolla on paloa oppia ja kehittyä. Persoonaltasi olet huolellinen, järjestelmällinen ja määrätietoinen tekijä. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus ja kokemusta kustannuslaskennasta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta maanrakennusalalta, mutta tätä tärkeämpää ovat motivaatio ja asenne.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään kykysi sekä kehittymään tarjouslaskennan ammattilaiseksi. Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mavorin toimitusjohtaja Heikki Riikonen,  puh. 0400 409 808.

www.mavor.fi

Kiinnostuitko? Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.12.2019 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Rekrytointiprosessiin ja hakuun  liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Calmen HR-palveluihin, seniorkonsultti Salme Kortelaiseen, Puh. 044 507 5523.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi