Kokeile kuukausi maksutta

Tiemestari

Tuusulan kunta
Päivämäärät Julkaistu 13.11.2015 Hae viimeistään 6.12.2015

www.tuusula.fi/tyopaikat

Tuusula on 38 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kunta Helsingin seudulla. Kunnassa työskentelee noin 2 000 eri alojen ammattilaista.

Tuusulan kunnan tekninen toimiala hakee

TIEMESTARIA

Tiemestari toimii katujen ja yleisten alueiden kunnossapito -laskentayksikön vetäjänä. Virkatehtäviin kuuluu kunnan hoidossa olevien katujen ja yleisten alueiden kunnossapito, kunnossapidettävän omaisuuden kartoitus, ylläpito ja kehittäminen. Lisäksi tiemestari vastaa kunnassa kaivulupien myöntämisestä ja toimii tulosyksikön työsuojelukoordinaattorina. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on insinöörin tai rakennusmestarin/teknikon tutkinto, maa- ja vesirakennuksen tai yhdyskuntatekniikan alalta sekä käytännön kokemus teiden kunnossapidosta. Lisäksi arvostamme hankintaosaamista, katujen kunnossapidon yleistä tuntemusta, esimies-, yhteistyö- ja tietotekniikkataitoja.

Katso lisätietoja ja jätä hakemus ansioluetteloineen viimeistään su 6.12.2015 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.