Tuotantoinsinööri kustannushallintatehtäviin Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme tuotantoinsinööriä kustannushallintatehtäviin Finlandia-talon perusparannushankkeelle Helsinkiin

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruskorjataan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Olemme nyt hankkeen kehitysvaiheessa, aloitamme varsinaisen rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella ja hanke valmistuu loppukesästä 2024.

Tuotantoinsinöörinä seuraat, raportoit ja ennustat kustannuksia osana Finlandia-talon perusparannushankkeen projektitiimiä. Toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä, ja esimerkiksi huomioit hankintapaketit osaksi hankkeen kustannusennustetta. Suunnitelmamuutosten tullen lasket ja hinnoittelet niihin liittyvän työn ja materiaalit. Tuot talouden näkökulman esiin eri tilanteissa; osallistut suunnittelu- ja toteutuspalavereihin, arvioit suunnitelmia ja valmistelet erilaisia aineistoja projektitiimin työn tueksi. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Halutessasi voit osallistua esimerkiksi erilaisiin kehityshankkeisiin projektilla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Projektinjohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) ja työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • numerotarkkuutta ja ymmärrystä rakennushankkeen kustannusrakenteesta
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi