Tuotantojohtaja

Talliosake
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 22.10.2021 Hae viimeistään 8.11.2021

Haussa on nyt

Tuotantojohtaja

vastaamaan Talliosakkeen kohteiden toteutuksesta Suomessa, kattaen suunnittelun, rakentamisen, hankinnan ja laskennan. Yksikkö koostuu kokeneista rakentamisen ammattilaisista, joten tuotantojohtajan vastuulla on ennen kaikkea huolehtia yksikön johtamisesta, tekemisen hyvästä yhteensovittamisesta, yhteistyöstä ja työn tehokkuudesta. Johtamistaitojen lisäksi tarvitaan halua ja kykyä tehdä töitä kädet savessa.

Keskeinen osa tehtävää on toteutuksen ja toiminnan kehittäminen yhdessä suunnittelun, tontinhankinnan ja projektihallinnan kanssa kilpailukyvyn varmistamiseksi. Talliosakkeen tontteja ja tiloja on koko Suomessa, mutta pääosin toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle.

Hakemallamme henkilöllä on laaja-alaista kokemusta rakentamisen tuotannosta, joko asunto- tai toimitilarakentamisen puolelta. Kyvykkyys arvioida rakentamisen kustannuksia ja aikatauluja on oleellista tässä tehtävässä, kuten myös aiempi kokemus urakkaneuvotteluista ja sopimusten tekemisestä rakennusalalla. Laskennan ja hankinnan tuntemus ja merkityksen ymmärtäminen on oleellista. Kokemus esimiestyöstä on toivottavaa ja kokemus ja näkemys suunnittelun versionhallinnasta on iso etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn dynaamisessa ja menestyksekkäässä työyhteisössä, vahvassa kasvussa olevassa yhtiössä.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Christa Gylling, puh. 050 584 0676 tai christa.gylling@compasshrg.fi Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen tästä viimeistään 8.11.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi