Tuotantojohtaja, Tekova Oy

Tekova Oy
Päivämäärät Julkaistu 10.3.2020 Hae viimeistään 5.4.2020

Liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti, haemme joukkoomme ammattitaitoista ja kokenutta Tuotantojohtajaa, joka ottaa vastuun Tekova Oy:n rakennuskohteiden tuotannosta sekä rakennuskohteidemme taloudellisesta ja laadullisesta onnistumisesta. Sinulla on kykyä ja halua kehittää voimakkaasti kasvavaa yritystämme ja kehittyä myös itse jatkuvasti työssäsi.

Toteutamme hankkeemme projektipäälliköiden johdolla. Sitoutat heidät tavoitteisiinsa sekä tuet heitä hankkeiden suunnitteluohjauksessa, sopimusten tekemisessä, hankintojen valmistelussa ja tarvittavien resurssien organisoinnissa.

Osana motivoitunutta, ammattitaitoista ja kasvuhakuista tiimiämme saat vastuullesi monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden. Onnistumistasi tukee Tekova Oy:n omistajien ja yritysjohdon vankka kokemus, yhtiön vahva taloudellinen asema ja laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa kasvuyhtiössä ja huippuosaajalle myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen menestymiseen. Osaavalle henkilölle tarjolla mahdollisuus osakkuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Toimitusjohtaja Ahti Junttila, p.040 772 6866 / ahti.junttila@tekova.fi

Hae tehtävää mahdollisimman pian (hakemukset@tekova.fi) vapaamuotoisella palkkatoivomuksen sisältävällä hakemuksella,

kuitenkin viimeistään 05.04.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.tekova.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi