Työnjohtaja / vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 1.3.2019 Hae viimeistään 15.3.2019

Rakennusliike Jusmar Oy on vakavarainen pääkaupunkiseudulla toimiva arvostettu korjausrakentaja. Työkantamme muodostuu pääasiallisesti liike- ja toimistotilojen peruskorjauksista sekä julkishallinnon hankkeista. Yritys on perustettu vuonna 2003. Yrityksen budjetoitu liikevaihto vuodelle 2019 on noin 15,0 milj. €.

Etsimme kehittyvään ja kasvavaan yritykseemme

PERUSKORJAUSHANKKEIDEN TYÖNJOHTAJAA/VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Odotamme hakijalta kustannustehokasta ja laatua arvostavaa toimintaa. Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työntekijä, hallitset tietotekniikan ja tunnet toimintajärjestelmien merkityksen rakennusprosessissa. Olet koulutukseltasi rakennusmestari tai insinööri. Voit myös olla vastavalmistunut tai juuri valmistumassa. Kokemus liike- ja toimistotilojen peruskorjaushankkeista katsotaan eduksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, haasteellisia töitä mielenkiintoisissa projekteissa sekä yrityksemme vahvan tuen kaikkeen tekemiseen. Meillä voit keskittyä hankkeiden tekniseen ja laadulliseen läpivientiin sovitussa kustannusraamissa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tapio Urpilainen, p. 040 546 9767.
Lähetä hakemus ja CV:n palkkatoiveineen 15.3.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tapio.urpilainen@jusmar.fi. 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi