Työpäällikkö, Työmaapäälliköitä, Työnjohtajia

Oteran Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2021 Hae viimeistään 31.3.2021

Työpäällikkö, työmaapäälliköitä ja työnjohtajia eri puolille Suomea

Oteran Oy

 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen:

Työpäällikköä Uudellemaalle maanrakennuspuolelle

Työmaapäällikköä Pirkanmaalle maanrakennuspuolelle

Työmaapäällikköä Pohjanmaalle maanrakennuspuolelle

Työmaapäällikköä ja työnjohtajia Savoon maan- ja sillanrakennuspuolelle

Työpäällikkö Vastaat oman alueesi maanrakentamisen hankekokonaisuuden laskennasta, tuotannosta sekä kustannus- ja laatuhallinnasta. Vastuullasi on myös projektien aliurakoiden hankinta. Alan koulutuksen lisäksi odotamme sinulta näkemystä ja kokemusta työmaakokonaisuuden tuloksellisesta ja vastuullisesta vetämisestä. Voit olla jo kokenut konkari tai uusia haasteita etsivä kokenut työmaapäällikkö.

Työmaapäällikkö Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana alueen projektinjohtajan/työpäällikön alaisuudessa maanrakentamisen hankkeissa.
Sinulla on kokemusta työmaan arjen itsenäisestä vetämisestä muun henkilöstön tuella. Vastaat työmaan laadullisesta ja taloudellisesta arjesta, aikatauluista, logistisesta suunnittelusta sekä arjen turvallisuus- ja ympäristöasioista. Toimit yhteyshenkilönä sekä tilaajan että alihankkijoiden suuntaan. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta infrahankkeista. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Työnjohtaja Työnjohtajana pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella hänen oikeana kätenään. Tehtävä koskee sekä maanrakentamisen että sillanrakentamisen ja -korjausrakentamisen hankkeita. Tehtävä koostuu töiden valvonnasta ja johtamisesta otteella, joka on kustannustehokas, laadukas, ajallaan oleva ja turvallinen. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari tai -insinööri), huomioimme haussa myös keväällä 2021 valmistuvat henkilöt. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Etsimämme henkilöt kokevat arvomme omanlaisikseen sekä omaavat itsenäisen, vastuullisen ja ahkeran työotteen, paineensietokykyä ja muutosvalmiutta sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Etsimme joukkoomme aktiivia asioiden läpiviejiä, sanalla sanoen tekijöitä.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja luotettavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan etuineen.

Oletko sinä etsimämme henkilö johonkin yllä mainituista paikoista?
Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian.
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.
Yhteystiedot hakemista ja lisätietoja varten löydät www.oteran.fi/tyopaikat

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi