Useita avoimia tehtäviä

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 20.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

Olemme rakennuttamisen ja työmaavalvonnan asiantuntijaorganisaatio. Asiakkainamme toimivat yksityiset yritykset, ammatti-/kestorakennuttajat, säätiöt, asunto-osakeyhtiöt ja julkiset hankinta-yksiköt.

Kasvuhakuisena työnantajana saat meiltä varmasti haasteellisia, teknisesti monipuolisia ja kykyjäsi vastaavia työtehtäviä. Meillä arvostetaan osaamistasi.

HEI SINÄ ALLI TAI ANSSI – HAEMME KASVAVAAN JOUKKOOMME

• projektijohtajaa/projektipäällikköä
• rakennuttajainsinööriä
• rakennusvalvojaa
• LVI-asiantuntija-valvojaa
• sahkoasiantuntija-valvojaa

Tartu siis toimeen ja laita hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2020. Sopivan henkilön löytyessä, olemme valmiit tekemään rekrytointipäätöksen hakuaikana. Kannattaa siis toimia nopeasti.

Lisätietoja haettavista tehtävistä saat käymällä kotisivuillamme www.allianssirak.fi > Rekrytointi tai www.vahanen.com > avoimet työpaikat

Tehdyn yritysjärjestelyn jälkeen olemme 28.2.2020 alkaen osa Vahanen -konsernia. Toimipisteemme Vantaan Kaivokselasta siirtyy kesän 2020 aikana Espoon Leppävaaraan Vahasen pääkonttorille.

Olemme rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Palvelu-tarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät, erilaiset projektinjohtopalvelut ja kiinteistöalan moninaiset asiantuntijatehtävät.

Toimimme asiakkaittemme/rakennuttajien ulkoistamana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina sovitussa laajuudessa ja tehtävissä. Meitä on tällä hetkellä 25 ja kesään mennessä yli 50 henkilöä Vahanen PRO Oy:n liiketoiminnan siirtyessä meille.

Yritysjärjestelyistä voit lukea lisää www.allianssirak.fi, www.vahanen.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi