Uusi vuosi, uusi työ? Laskenta- ja hankintainsinöörejä pk-seudulle!

Päivämäärät Julkaistu 13.12.2019 Hae viimeistään 26.1.2020

Värväämme asiakkaillemme laskenta-/hankintainsinöörejä uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Teemme yhteistyötä useiden rakennusalan yritysten kanssa ja voimme yhdessä pohtia, minkälainen yritys olisi juuri sinulle sopiva!

Tehtävässäsi osallistut uudis- tai saneeraus- ja korjausrakennushankkeiden tarjousten tekemiseen. Vastaat osaltasi hinnoittelusta, hankintakyselyistä, määrälaskennasta ja alustavasta tuotannonsuunnittelusta. Hoidat tarjouskyselyjä ja tarjousvertailua. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

TYÖTEHTÄVÄ: Laskentainsinööri / hankintainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
  • Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI
  • Mielellään aikaisempaa kokemusta määrälaskennasta
  • Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä
MITÄ ME TARJOAMME:
  • Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
  • Mahdollisuuden edetä urallasi.
  • Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
  • Reilun palkkauksen.
  • Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: emme lähetä tietojasi minnekään ilman lupaasi.

Lue tästä linkistä miten Joni pääsi uusiin tehtäviin.

Lähetä CV ”Hae tätä paikkaa”-linkistä tai sähköpostilla, sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 26.1.2020.

Soita ja kysy lisää, Sonja p. 040-5085162 (ajalla 27.12-6.1.) tai Juho (ajalla 16.12-23.12) p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Lue lisää täältä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi