Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtajia Ouluun sekä työnjohtajia Tampereelle – sopii uralla etenemään pyrkivälle

Pajala Yhtiöt Oy – Kunniallista rakentamista
Sijainti Oulu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 8.2.2022 Hae viimeistään 3.3.2022

Haemme vastaavaa työnjohtajaa sekä työnjohtajia maalis-huhtikuun vaihteessa alkavalle kerrostalotyömaallemme Heinäpään kaupunginosassa.

Aikaisempi kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta Oulun yksikkömme laaja ja pitkä kokemus antaa sinulle vahvan konttorin tuen, joten tämä voi olla myös ensimmäinen kohteesi vastaavana työnjohtajana.

Mikäli koet olevasi valmis ottamaan uuden askeleen urallasi ota yhteyttä ja tule juttusille. Meille mahtuu motivoituneet tekijät mukaan!

Haemme myös työnjohtajia Tampereen Santalahdessa käynnistyneen ja käynnistyvien kerrostalohankkeiden sisä-, ulko- ja runkotyövaiheisiin.

Pajalalla pääset osaksi rentoa ja erittäin osaavaa huippujoukkuettamme. Arvostamme erilaisia persoonia ja haluamme luoda kaikille mahdollisuuden loistaa työssään.

Etsimme ahkeria, suoraselkäisiä ja hyvällä asenteella varustettujaa ammattilaisia.

Lisätietoja antaa Tuotantojohtaja Markku Sauvola soittamalla 040 558 1453 tai sähköpostilla markku.sauvola@pajala-yhtiot.fi

Pajala Yhtiöt – Kunniallista rakentamista

Pajala Yhtiöt syntyi intohimosta tehdä rakentamista suoraselkäisesti ja luotettavasti. Meille rakentaminen on yhteispeliä, jossa jokaisella yksilöllä on tärkeä panos. Meillä työskenteletkin aina huippuosaajien kanssa. Välitämme tinkimättömästä laadusta, aidosta asiakaslähtöisyydestä sekä toistemme hyvinvoinnista.Nämä tekijät luovat meille kestävän tulevaisuuden, jonka avulla haluamme palauttaa kunniallisuuden rakentamiseen.

Olemme päässeet hyvään vauhtiin, meillä on rakenteilla noin 500 asuntoa. Jo olemassa oleva maasalkkumme mahdollistaa tulevaisuudessa noin 88 000hum2 eli 2200 asunnon rakentamisen. Toimintamme laajentuessa haemme alkaville kerros- ja rivitalotyömaillemme työnjohtajia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi