Vastaava työnjohtaja ratarakentamiseen Juhani Suorsa Oy:lle

Värväämö
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2020 Hae viimeistään 11.10.2020

Haemme asiakkaallemme Juhani Suorsa Oy:lle vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen ratarakentamisen pariin. Juhani Suorsa Oy on kotimainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1978 asti, ratarakentamisesta on kokemusta yli 20 vuotta. Yritys tekee ratarakentamisen pääurakointia Väylävirastolle ja omaa siihen tarvittavat sertifikaatit koko Suomen alueella. Viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli noin 4M€.

Tehtävässä edellytetään rakennusalan AMK/DI tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta ratahankkeiden menestyksekkäästä vetämisestä. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomea, joten matkustusvalmius on välttämätöntä.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Koko Suomi
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Juhani Suorsa Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?
– Rakennusalan teknistä koulutusta (AMK/DI).
– Useamman vuoden kokemusta ratahankkeiden vetämisestä.
– Matkustusvalmiutta, kohteet ovat ympäri Suomea.
– Alalla käytettävien IT-ohjelmien tuntemista.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Perheyrityksen matalahierarkisen organisaation.
– Kannustavan ja kilpailukykyisen palkkauksen.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.
– Mielenkiintoisia ja vaihtelevia kohteita.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä, haku on nopeaa ja vaivatonta. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958. Sähköpostit löytävät perille osoitteeseen sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 11.10.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi