Vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia ja työmaainsinöörejä, Turku

NCC
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2021 Hae viimeistään 30.4.2021
 

Haluatko mukaan vastuullisen ja laadukkaan rakentamisen pariin? Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Turun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä on upeita asunto- ja toimitilahankkeita. Rakenteilla on mm. 12-kerroksinen asuinkerrostalo Kirstinpuiston kruunu, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen. Myös Harppuunakortteli tuo kivenheiton päähän Turun linnasta satoja asuntoja. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta. Kaarinaan saadaan uutta liikuntatilaa Valkeavuoren liikuntahallin myötä. Kaksikerroksiseen halliin tehdään pallolajikenttä sitä palvelevine katsomoineen ja pukutiloineen sekä erillinen pienliikuntatila. Satamaportin hankkeessa puolestaan puretaan vanhaa toimitilaa ja rakennetaan uusia liiketiloja ja asuntoja.

Etsimme nyt käynnissä oleviin ja useisiin alkaviin asuin- ja toimitilahankkeisiimme Turkuun vahvistusta ja avoinna on useita vastaavan työnjohtajan, työnjohtajan ja työmaainsinöörin tehtäviä!

Vastaava työnjohtaja

Vastaavana työnjohtajana vastaat NCC:n edustajana rakennusprojektin toteuttamisesta kustannustietoisesti, ammattitaidolla ja turvallisesti noudattaen sopimuksia ja suunnitelmia sekä voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja hyvää rakennustapaa. Vastaat työaikataulun toteutumisesta, työmaan töiden järjestelystä ja yhteensovituksesta sekä viikkosuunnittelusta. Suunnittelet ja seuraat työmaan resurssitarvetta ja sovit työurakat osapuolten kanssa. Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta työturvallisuuslain ja -asetusten mukaisesti ja toimit yhteyshenkilönä työturvallisuusviranomaisille.

Työnjohtaja

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Työmaainsinööri

Työnjohtotehtävien lisäksi tarjoamme uusia mahdollisuuksia työmaainsinöörille. Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan ja muiden insinöörien rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi työmailla kuuluu mm. taloudenhallintaa, aikataulujen laatimista, lisä- ja muutostöiden hallintaa tai hankintojen valmistelua, myös omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen.

Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Ennen kaikkea toivomme, että olet arvojemme mukaisesti toimiva tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Alueyksikkönä teemme vaihtelevia uudisrakennus- ja korjausprojekteja niin asunto- kuin toimitilapuolellakin ja tämä tuo monipuolisuutta kehittymiseesi rakennusalan ammattilaisena. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.

Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lue lisää NCC:llä työskentelystä urasivultamme. Tee myös tiimiroolitesti ja katso mitä itse toisit tiimiimme?

Jos kiinnostuit, hae helppokäyttöisen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.2021

Ilmoita valintakysymysten kautta mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja kerro osaamisestasi tarkemmin CV:ssä ja hakemuksessasi. Tehtävissä aloitus on sovittavissa joustavasti.

Hae tehtävää >

Lisätietoja tehtävistä ja NCC:llä työskentelystä antaa:

Rakennuspäällikkö Tommi Saarinen, 050 401 6785.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi