Kokeile kuukausi maksutta

Atrian Gorelovon tehtaan rakennustyöt käynnissä

Atria Oyj:n Pietarissa sijaitsevan tytäryhtiön OOO Pit-Productin uuden tuotantolaitoksen ja logistiikkakeskuksen rakennustyöt ovat jo käynnissä Gorelovon alueella. Tehdas valmistuu ensi vuoden loppuun mennessä.

Atria Oyj:n Pietarissa sijaitsevan tytäryhtiön OOO Pit-Productin uuden tuotantolaitoksen ja logistiikkakeskuksen rakennustyöt ovat jo käynnissä Gorelovon alueella. Tehdas valmistuu ensi vuoden loppuun mennessä.

Noin 70 miljoonan euron arvoinen investointi kaksinkertaistaa yhtiön Pietarissa olevan tuotantokapasiteetin. Pit-Product aikoo lopettaa Pietarin keskustassa sijaitsevan tuotantolaitoksen tuotannon. Yhtiö keskittää tuotantonsa Sinyavinon tehtaalle ja rakenteilla olevalle Gorelovon tehtaalle.

Pit-Productin omistava Atria Russia aikoo investoida 80 miljoonaa euroa Venäjän toimintoihinsa ensi vuoden loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Atrian Gorelovon tehtaan rakennustyöt käynnissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat