Kokeile kuukausi maksutta

Heinävedelle rakennetaan lähes 100 asunnon lomakylä

Heinävedelle aiotaan rakentaa lähes sadan loma-asunnon lomakylä Karvion kanavan välittömään läheisyyteen. Loma-asuntojen ohella alueelle rakennetaan kylätalo, rantasauna, uimaranta-alue ja venelaiturit. Rakennusvaihe on tarkoitus toteuttaa pitkälti paikallisten osaajien avulla.

Heinävedelle aiotaan rakentaa lähes sadan loma-asunnon lomakylä Karvion kanavan välittömään läheisyyteen. Loma-asuntojen ohella alueelle rakennetaan kylätalo, rantasauna, uimaranta-alue ja venelaiturit. Rakennusvaihe on tarkoitus toteuttaa pitkälti paikallisten osaajien avulla.

Hankkeesta vastaava KRT Karvio Oy ja Metsähallitus Laatumaa ovat kirjoittaneet hanketta koskevan aiesopimuksen, joka kattaa noin 60 hehtaarin maa-alueen. Alue sisältyy laadittavana olevaan Virranniemen asemakaava-alueeseen. Lomakyläalueen ja loma-asuntojen rakentaminen etenee vaiheittain. Lopulliset suunnitelmat, yhteistyökumppanit ja rahoitus tarkentuvat tämän vuoden kuluessa.

 Loma-asuntojen materiaalina on hirsi. Loma-asunnot ovat lomaosakeosuuksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heinävedelle rakennetaan lähes 100 asunnon lomakylä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat