Kokeile kuukausi maksutta

Högsåran tuulivoimaloiden rakentaminen alkoi

Tuulipuiston rakentaminen Högsåra-saareen on alkanut Dragsfjärdin kunnassa Turunmaan saaristossa. Kolmen voimalan puisto otetaan käyttöön heinäkuun alussa. Puiston omistaa Via Wind Oy, joka myy sähköä Turku Energian kautta eteenpäin.

Tuulipuiston rakentaminen Högsåra-saareen on alkanut Dragsfjärdin kunnassa Turunmaan saaristossa. Kolmen voimalan puisto otetaan käyttöön heinäkuun alussa. Puiston omistaa Via Wind Oy, joka myy sähköä Turku Energian kautta eteenpäin.

Kunkin voimalan teho on kaksi megawattia. Toteutuksesta vastaava Hafmex Windforce Oy kertoo, että tuulipuiston kotimaisuusaste on vajaat kahdeksankymmentä prosenttia. Voimalat toimittaa hollantilainen yhtiö.

Högsåran kylän teitä on levennetty väliaikaisesti voimaloiden palasten kuljetusten ajaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Högsåran tuulivoimaloiden rakentaminen alkoi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat