Kokeile kuukausi maksutta

Revontuli-kauppakeskus Boultbeelle 65 miljoonalla eurolla

Brittiläinen kiinteistöyhtiö Boultbee ostaa Lapin Kansan mukaan Rovaniemelle rakennettavan Revontuli-kauppakeskuksen Kukkola-Yhtiöiltä vähintään 65 miljoonalla eurolla. Kyseessä on kaikkien aikojen suurin kiinteistökauppa Lapissa. Kaupasta on tehty esisopimus ja hinta voi vielä nousta lopullisessa kaupassa.

Brittiläinen kiinteistöyhtiö Boultbee ostaa Lapin Kansan mukaan Rovaniemelle rakennettavan Revontuli-kauppakeskuksen Kukkola-Yhtiöiltä vähintään 65 miljoonalla eurolla. Kyseessä on kaikkien aikojen suurin kiinteistökauppa Lapissa. Kaupasta on tehty esisopimus ja hinta voi vielä nousta lopullisessa kaupassa.

Ennen joulua valmistuvan kauppakeskuksen rakentaminen maksaa noin 43 miljoonaa euroa. Kauppakeskukseen tulee yhteensä 31 500 neliötä ja myymäläpinta-alaa 21 000 neliötä. Keskuksen rakentamisesta vastaa Skanska Talonrakennus Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Revontuli-kauppakeskus Boultbeelle 65 miljoonalla eurolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat