Kokeile kuukausi maksutta

Suomalaisille yli 300 hehtaarin alueen konseptisuunnittelu Venäjällä

Yrityskonsortio, jonka muodostavat Evata Finland Oy, KPM Engineering Oy sekä FMC Groupin omistama Pietarissa toimiva suunnitteluyritys FM Stroiprojekt, on saanut tehtäväkseen Moskovan alueella sijaitsevan Zelenogradin erikoistalousalueen konseptisuunnittelun.

Yrityskonsortio, jonka muodostavat Evata Finland Oy, KPM Engineering Oy sekä FMC Groupin omistama Pietarissa toimiva suunnitteluyritys FM Stroiprojekt, on saanut tehtäväkseen Moskovan alueella sijaitsevan Zelenogradin erikoistalousalueen konseptisuunnittelun.

Kaupunkimaisesti toteutettavan, suunniteltavan alueen pinta-ala on yli 300 hehtaaria. Konseptisuunnitelma sisältää maankäytön ja arkkitehtonisen suunnitelman sekä toiminnallisen, teknisen ja taloudellisen tarkastelun.

Hankkeen tilaajana toimii erikoistalousalueista säädettyä lainsäädäntöä toteuttava yritys OAO OEZ. Sen tavoitteena on synnyttää yrityksille uusi, kansainvälisesti kilpailukykyinen toimintaympäristö. Suomalaiskonsortio sai suunnittelutehtävän Venäjän Federaation hankintalainsäädännön mukaan järjestetyn kilpailun kautta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomalaisille yli 300 hehtaarin alueen konseptisuunnittelu Venäjällä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat