Kokeile kuukausi maksutta

Are urakoi Sellon 3. vaiheen LVIS- ja turvaratkaisut

Are Oy on saanut kauppakeskus Sellon kolmannen vaiheen LVIS- ja turvaurakan. Sopimuskumppanina on Työyhteenliittymä Leppävaara 2, jonka osakkaina ovat Skanska Talonrakennus Oy ja NCC Rakennus Oy. Sopimus astuu voimaan heti ja projekti valmistuu ensi vuoden elokuussa.

Are Oy on saanut kauppakeskus Sellon kolmannen vaiheen LVIS- ja turvaurakan. Sopimuskumppanina on Työyhteenliittymä Leppävaara 2, jonka osakkaina ovat Skanska Talonrakennus Oy ja NCC Rakennus Oy. Sopimus astuu voimaan heti ja projekti valmistuu ensi vuoden elokuussa.

Skanska Talonrakennus Oy:n talotekniikkapäällikkö Matti Juvosen mukaan aiemmat hyvät kokemukset Aresta sekä kilpailukykyinen tarjous vaikuttivat sopimuksen syntyyn. Hän sanoo Aren olleen mukana Sellon aikaisempien vaiheiden taloteknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa tavoitehintaisella projektinjohtomallilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are urakoi Sellon 3. vaiheen LVIS- ja turvaratkaisut”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat